Expositie in gezondheidscentrum Wantveld te Noordwijk

 

Expositie – Gezondheidscentrum Wantveld

Kunst van expressief naar subtiel, een zoektocht in materialen.

De expositie van Mijke Jansen is nu te zien bij gezondheidscentrum Wantveld te Noordwijk tot half oktober. 

Mijke experimenteert met verschillende technieken en voegt materialen samen in haar werk.

Ze raakt geïnspireerd door de dingen die voorbij komen, materialen die geen functie meer hebben, maar door vorm of textuur haar aandacht trekken. Door gebruik te maken van haar zintuigen, onderzoekt zij de materialen en verwerkt deze in haar creaties. Intuïtief, observeert, voelt, en zoekt ze naar waar het werk nog om vraagt en bouwt daarop verder.

Na een verblijf van 3 maanden op Cuba verwerkt Mijke haar ervaringen en waarnemingen  in nieuw werk met collage technieken. Dit werk kenmerkt zich door een toenemende subtiliteit, die leidt tot een totaal andere stijl als haar eerdere meer expressieve werk. Door een combinatie van foto materiaal, knipsels, teksten en diverse verftechnieken ontstaan werken die uitnodigen om te onderzoeken of te overdenken.

http://www.wantveld.nl/over-wantveld/nieuws/expositie/

Wilt u meer informatie over de werken die u kunt zien in Wantveld kunt u hieronder de prijslijst bekijken.

2015 expositie Wantveld prijslijst

Op de Facebook pagina van Mijke Jansen kunt u foto’s van haar werken bekijken.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.